Myymälämme palvelevat arkisin 11-18 JA LAUANTAISIN 10-14 (Kuopion toimipiste suljettu lauantaisin huhtikuun ajan) – Tervetuloa!

0

 

 

Maksutavat verkkokaupassa

Verkkokauppamme käyttää Paytrail-maksupalvelua, jolla onnistuu maksaminen pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

 1. Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet
 2. Korttimaksaminen (Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express)
 3. MobilePay-mobiilimaksaminen
 4. Collector Lasku / Osamaksu
Paytrail-maksutavat

Maksutavat myymälöissä

Myymälästä ostaessasi käytössäsi on yleisimpien maksutapojen lisäksi Nordean Tuohi -rahoitus, jolla voit saada ostoksellesi korotonta maksuaikaa jopa 24kk. Voit käyttää ostamasi/saamasi Iikan Pyörävarikon lahjakortin missä tahansa Iikan Pyörävarikon myymälöistä (Kuopio, Joensuu ja Jyväskylä).

 • Käteinen
 • Maksukortit (Visa, MasterCard ja Visa Electron)
 • Lähimaksu (Useimmat pankkien lähimaksusovellukset, sekä Apple Pay ja Google Pay)
 • Iikan Pyörävarikon lahjakortti
 • Nordea Tuohi -rahoitus

Lisätietoa maksutavoista

Verkkomaksu

Paytrailin kautta onnistuu maksaminen kaikkien suomalaisten pankkien e-maksupainikkeen avulla. Voit siis valita oman pankkisi ja maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksillasi. Tiliotteella maksun saajana näkyy Paytrail. Käytössäsi on seuraavat verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Korttimaksaminen

Verkkokaupassa maksat Visa-, Visa Electron-, Mastercard-, Eurocard- ja American Express-korteilla.

MobilePay

MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa. MobilePay-sovelluksesta vastaa Danske Bank, voit tutustua sovellukseen tarkemmin osoitteessa Mobilepay.fi.

Näin maksaminen MobilePaylla etenee
 1. Syötä MobilePay-sovellukseen liittämäsi matkapuhelinnumero tehdessäsi ostoksen verkkokaupassa
 2. Hyväksy maksu MobilePay-sovelluksessa
 3. Maksu veloitetaan siltä maksukortilta, jonka olet liittänyt MobilePay-sovellukseen

Collector Lasku / Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Nordea Tuohi-rahoitus

TUOHI Mastercard -luotolla maksaessasi saat ostollesi jopa 24 kk korotonta maksuaikaa tasaerissä. Korottomalta maksuajalta maksat vain tilinhoitopalkkion 5 €/kk. Kampanja on voimassa toistaiseksi. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

TUOHI on monipuolinen maksuaika- ja luottokortti myös jatko-ostoksille. TUOHI käy maksamiseen kaikkialla, missä Mastercard toimii – myös verkossa ja ulkomailla. Kortista ei peritä avaus- tai vuosimaksua.

Näin maksaminen Tuohi-rahoituksella etenee
 1. Hae Tuohi-rahoitusta myymälässämme myyjän avustuksella. Rahoitusta voidaan myöntää enintään 10 000 eurolle ja saat luottopäätöksen saman tien.
 2. Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit hankkia haluamasi tuotteen/tuotteet heti mukaasi.
 3. Saat ostoksillesi kulutonta ja korotonta maksuaikaa jopa 24 kuukautta (+ tilinhoitomaksu 5€/kk kun maksettavaa luottoa jäljellä).

Kysy lisää myymälästä ja lue lisää osoitteessa tuohi.fi.

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1500 euron käytössä olevalle luotolle on 25,5 %, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (11/2018) + 12 % ja siinä on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 1 000 – 10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.