Myymälämme palvelevat arkisin 11-18 JA LAUANTAISIN 10-14 – Tervetuloa!

0

 

 

Maksutavat verkkokaupassa

Verkkokauppamme käyttää Paytrail-maksupalvelua, jolla onnistuu maksaminen pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Paytrail Oyj:llä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

 1. Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet
 2. Korttimaksaminen (Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express)
 3. MobilePay-mobiilimaksaminen
 4. Collector Lasku / Osamaksu
Paytrail-maksutavat

Maksutavat myymälöissä

Myymälästä ostaessasi käytössäsi on yleisimpien maksutapojen lisäksi Nordean Tuohi -rahoitus, jolla voit saada ostoksellesi korotonta maksuaikaa jopa 24kk. Voit käyttää ostamasi/saamasi Iikan Pyörävarikon lahjakortin missä tahansa Iikan Pyörävarikon myymälöistä (Kuopio, Joensuu ja Jyväskylä).

 • Käteinen
 • Maksukortit (Visa, MasterCard ja Visa Electron)
 • Lähimaksu (Useimmat pankkien lähimaksusovellukset, sekä Apple Pay ja Google Pay)
 • Iikan Pyörävarikon lahjakortti

Lisätietoa maksutavoista

Verkkomaksu

Paytrailin kautta onnistuu maksaminen kaikkien suomalaisten pankkien e-maksupainikkeen avulla. Voit siis valita oman pankkisi ja maksaa tilauksesi verkkopankkitunnuksillasi. Tiliotteella maksun saajana näkyy Paytrail. Käytössäsi on seuraavat verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Korttimaksaminen

Verkkokaupassa maksat Visa-, Visa Electron-, Mastercard-, Eurocard- ja American Express-korteilla.

MobilePay

MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa. MobilePay-sovelluksesta vastaa Danske Bank, voit tutustua sovellukseen tarkemmin osoitteessa Mobilepay.fi.

Näin maksaminen MobilePaylla etenee
 1. Syötä MobilePay-sovellukseen liittämäsi matkapuhelinnumero tehdessäsi ostoksen verkkokaupassa
 2. Hyväksy maksu MobilePay-sovelluksessa
 3. Maksu veloitetaan siltä maksukortilta, jonka olet liittänyt MobilePay-sovellukseen

Collector Lasku / Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää. Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio). Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.